ЗА НАС

Фирма “ Елкотех-синхрон “ ООД е регистрирана, като самостоятелно юридическо лице на 07.08.2000 година , с решение № 957 на Силистренския окръжен съд по фирмено дело № 383/2000. Вписано е в регистър I , том 18 , стр. 202 , парт.№ 1095 на Силистренски окръжен съд. Седалището на дружеството е : гр. Силистра, “ Западна промишлена зона “ , с адрес за кореспонденция : Р.България , 7500 гр.Силистра  “ Западна промишлена зона ”, ПК 128 , тел.: 086 823 893, факс 086 820 211,  www.elcotech-bg.com
e-mail : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Основни направления в дейността на дружеството:

Производство на електрически материали

 Водещо направление в дейността на дружеството е разработване, усвояване и производство на електрически материали. До момента  “Елкотех-синхрон“ ООД  има усвоени над 100 модела подвижни електрически разклонители и удължители, които успешно реализира в България и страни от ЕС. Моделите и промишлените образци на фирмата се отличават със съвременен дизайн и ергономичност. Последните  отговарят на изискванията на БДС и  стандартите на ЕС за продукти от този клас. Фирмата е сертифицирана по  ISO 9001:2015.  Всички производи на фирмата притежават вградена система за “детска защита” и са резултат от дългосрочното сътрудничество на “Елкотех-Синхрон” ООД със западно европейски фирми .Основни клиенти на фирмата са големите търговски вериги в България :
 “Технополис“ , “Зора“, “Практикер".

  Фирмата осъществява износ за страни от ЕС самостоятелно и  чрез белгийската фирма “Шакон“.  Новост в номенклатурата на “Елкотех-синхрон” са серията елктрически разклонители с вградена защита против импулсни пренапрежения и мълнии, такива с LAN  и TV  защита, както и серията електрически разклонители с вградена микропроцесорна защита, която се задейства при появата на напрежения надвишаващи 260 V~ или по-ниски от 190 V~ .

Съпътствуващи производства :

Конструиране на нови продукти и изработване на инструментална екипировка

   Фирма “Елкотех-синхрон” ООД, организира своята развойна дейност с помощта на компютърни програми и високотехнологични металообработващи машини, позволяващи постигане на оперативност при конструирането и изработването на инструменталната екипировка . Освен за свои нужди , фирмата изпълнява поръчки (конструиране и изработване на инструментална екипировка) и за външни фирми .

Перспективи за развитие:

    В сферата на производството на електрически  материали, “Елкотех-синхрон“ ООД,  ще се стреми  към  по-нататъшно утвърждаване на своята продукция на вътрешния пазар и чувствително увеличаване на   износа .


ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ РАЗКЛОНИТЕЛИ, КОИТО ОСИГУРЯВАТ СПОКОЙСТВИЕ И СИГУРНОСТ